Zakelijk

In alle onverkochte voorraden zit geld vast, en soms zelfs heel veel geld. En elk jaar dat u het laat liggen kost u meer geld. Voor de opslag, het renteverlies et cetera. De vraag is dan ook hoe u er voor kunt zorgen dat u alsnog zoveel mogelijk van die voorraad verkoopt.

Op deze website kunt ook u al uw oude voorraad online zetten. Een plaatje (als u dat heeft), een kort stukje tekst en het belangrijkste een link naar uw eigen webwinkel waar dat artikel te vinden is. Zo verkoopt u zelf, rekent zelf met de klant af en bent u geen cent kwijt aan provisie.

En de kosten? Voor slechts 25 cent staat elk artikel dat u wilt verkopen een vol jaar lang online. Zo kunt ook u tegen minimale kosten alles wat u op voorraad heeft online zetten. Is een artikel dat u aanbiedt verkocht tijdens dat jaar dan kunt u zonder verdere kosten dezelfde plek de rest van het jaar gebruiken voor een ander artikel.

Natuurlijk zijn al uw aanbiedingen 24/7 door u zelf aan te passen. Zo kunt u altijd onafhankelijk van ons het beleid voeren dat het best bij uw manier van ondernemen past.

Voor het gebruik van dit platform betaalt u voor wat u online zet via een wallet, met een minimale storting van 25 euro. Dat is met het oog op de minimale betaling welke onze PSP voert, waardoor we via bijvoorbeeld iDeal geen betalingen van 25 cent kunnen verwerken. Wilt u terwijl u nog tegoed over heeft verder geen gebruik maken van ons platform dan kunt u als uw tegoed nog tien euro of meer bedraagt het restant eenvoudig aan ons terugvragen.

Wilt u gebruik maken van ons platform?

Maak dan hier uw account aan.